Kép
         
Éljen soká a bor és
éljen aki issza,
józansága mindig
másnap térjen vissza.
Ki nem akar inni,
tovább beszéljen.
Emelem poharam,
s aki velem tart,
az éljen!Kedves Látogató,
kedves házasságra készülő ifjú pár!
 
 Kép
Életetek legfontosabb és legemlékezetesebb napjára készültök. Miután lelkileg már ráhangolódtatok a házasságkötésre, jönnek az esküvő részletei, melynek megszervezését alapos gondolkodás és ötletelés előzi meg. Mikor és hol legyen? Ki legyen a tanú? Hol legyen a lakodalom? Milyen legyen a ruha? Kiket hívjunk meg?Ki legyen a zenész? Egyáltalán milyen zene legyen, és ki legyen a vőfély?
 
Matyi énekes vőfély és ceremóniamester vagyok. Tapasztalatból mondhatom, hogy az esküvő egyik legfontosabb és legemlékezetesebb kulcsfigurája a vőfély. Arra mindenki figyel, mindenki nevet viccein. Feladata, hogy levezesse az esküvőt, elindítsa a násznépet, segítsen a fotózásban, felhívja a figyelmet a közelgő eseményekre és a lakodalom ünnepi hangulatának felelőse legyen, azaz Ő legyen a "hangadó".
A legfontosabb kérdés, hogy milyen vőfélyt választunk. Ma az interneten és személyes ismeretségben is sok vállalkozó kedvű barátot és ismerőst találunk aki szívesen vállalja ezt a gyönyörű ám igen nehéz feladatot. Én magam is így kezdtem, hiszen első alkalommal a bátyám kért meg hogy legyek az esküvőjén vőfély, majd a nővérem is engem választott. 
 
Kiskorom óta színházban dolgozom, hivatásosan pedig tíz éve az ország különböző színpadain lépek fel, jelenleg pedig egy külföldi operaház tagja vagyok. Szeretem a közönséget, szeretek a színpadon lenni, szeretem ha megmutathatom amit tudok, szeretek beszélni, szeretek saját verseket írni, Vőfély pedig ezek nélkül nem létezik.
De a legfontosabb, hogy vőfélyként és ceremóniamesterként is a párnak és természetesen a násznépnek egy felejthetetlen napot szerezzek, és maximálisan kiszolgáljam kívánságaikat, ami már sokkal több "szereplésénél". Énekművészként végeztem és jelenleg is énekesként dolgozom. A vőfélykedés gondolatával már régóta foglalkozom, de igazán csak egy ideje vállalok meghívásokat. Szívesen vállakozok esküvők levezénylésére, ceremóniamesterként és vőfélyként egyaránt. Tudom a kettő közti éles különbséget és ezért is szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy nagyon fontos a személyes találkozás, hogy elmondjátok elképzeléseteket és hogy az esküvő minden részletét átbeszéljük,
így tudom verseimet az ifjú párnak írni.
 
Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket, kérem keressetek bizalommal!

 
Szeretettel,
Matyivőfély
 
 Kép
Kép
 
 
"Az ember önmagában képtelen arra, hogy maradandóvá tegye az élet szépségeit. Legalább két ember együttes érzése kell ahhoz, hogy a szép szép legyen, s az öröm öröm." 

 Wass Albert